Har du pallar i annorlunda storlek, fyll i här så återkommer vi med förslag.

PALOMAT Dubbeldjup 2 x 15 pallar

Maila PalomatDubbedjup@svelog.se för mer info!

Stapling och plockning av 1 + 1 tompall.
PALOMAT Dubbeldjup

Kräver endast en 230 V.

Användaren lägger in eller tar bort pallarna med hjälp av pallvagn eller gaffeltruck. All pallhantering utförs på golvnivå. PALOMAT Dubbeldjup upptäcker pallarna via fotosensorer, varefter de automatiskt staplas eller ställs ner, 1 + 1 pall, två i en linje.

Plockning: Två staplar med högst 15 pallar sätts in i Palomaten, varefter pallarna automatiskt ställs ner 1 + 1, två i en linje.

Stapling: Pallarna körs in 1 + 1 pall, två i en linje i Palomaten, varefter pallarna automatiskt staplas till högst 2x15 pallar. De två staplarna kan därefter avlägsnas.

PALOMAT® AGV

Effektiv pallhantering i kombination förarlös truck.  PALOMAT® AGV

Förarlösa truckar och PALOMAT® AGV-pallmagasin är ett perfekt par när det gäller att automatisera och effektivisera flödet av pallar. PALOMAT® AGV är ett ergonomiskt hjälpmedel som staplar och plockar tomma pallar individuellt på golvnivå, helt automatiskt.

PALOMAT® levereras med gränssnitt för extern utrustning, vilket gör det möjligt att kommunicera mellan PALOMAT® och AGV. Således kan de två kommunicera oberoende och upprätthålla ett konstant och effektivt flöde av pallar till och från produktionslinjen.

PALOMAT® AGV garanterar samtidigt enhetlig dockning och optimerar därigenom arbetsflödet på förarhanteraren. PALOMAT® är alltid redo att antingen leverera (destack) en pall eller ta (stapla) en pall från AGV:n på en jämn golvnivå. Och om PALOMAT® är tom eller full, kommer den att signalera AGV:n, som automatiskt ser till att PALOMAT® är fylld eller tömd.

Varför PALOMAT®AGV?
Levereras med AGV-gränssnittet med 24VDC I / O-signaler för extern utrustning.
Säkerställer en enhetlig dockning - alltid stapla och plocka på golvnivå.
Levereras med eller utan programvara (ett komplett program inom PLC).
Erbjuder både en 100% elektrisk (Greenline) och en pneumatisk version (Flexomatic).
Kan kommunicera med alla typer av AGV.
Levereras med fullständig dokumentation på svenska.
Enkel installation.
Pallmagasinet Palomat är ett standardpallmagasin men har många möjligheter när det gäller typer av pallar och storlekar. Kundspecifika lösningar kan erbjudas.

Som ett alternativ kan PALOMAT ändras för att möjliggöra pallhantering i kalla miljöer ner till -25 ° C.

Maila PalomatAGV@svelog.se för mer information.

PALOMAT® Adjustable

Med pallmagasinet PALOMAT® Adjustable - som ingår i vår Stand Alone-linje - kan du hantera 1200x800 mm och 1200x1000 mm pallar i en och samma enhet. Växlingen mellan de två pallstorlekarna tar ungefär 5 sekunder - ett lätt tryck på en knapp plus en manuell flyttning av pallmagasins vänstra sida, som därefter kommer att justeras.

Du sätter in eller tar bort pallarna med hjälp av en pallvagn, en elektrisk staplare eller en truck. All hantering utförs på golvnivå. PALOMAT® Adjustable läser av pallarna via fotosensorer, varefter de helt automatiskt staplas eller tas ut en efter en.

Vid val av uttagning placeras en stapel med högst 15 pallar i PALOMAT®, varefter pallarna är helt automatiska kan tas ut en efter en. Vid val av stapling placeras pallarna en efter en, varefter pallarna är helt automatiska staplade till högst 15 pallar. Hela stapeln kan sedan avlägsnas.

PALOMAT® Justerbar är helt automatisk och manövreras endast manuellt med hjälp av pekskärmen när det måste ändras mellan stapling och uttag eller vice versa. Palomat Adjustable är tryckluftsdriven.

För mer information och priser maila direkt på 

PalomatAdjustable@svelog.se

Palomat Greenline 15 pallar Stainless Steel

Där det krävs utrustning i stainless steel i vissa miljöer som livsmedelstillverkning, medicintillverkning osv. så passar Palomat Stainless Steel mycket bra.

Kontakta oss på PalomatStainless@svelog.se för mer information.

Telefon: 08 – 504 900 42